Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatnościOpis
"Czekoladka"- Bezglutenowa babeczka kaka
Aromatyczne babeczki kakaowe z nadzieniem orzechowo-kakaowo-waniliowym to chętnie wybierany deser. Zachwyca smakiem i konsystencją. Rewelacyjnie pasuje do kawy czy herbaty i sprawia, że dzień staje się po prostu przyjemniejszy, a problemy po prostu stają się mniej ważne. W tym wariacie babeczki, jakie oferujemy na bezgluten.pl, są idealną alternatywą dla osób eliminujących gluten z diety. Nietolerancja nie musi oznaczać, że trzeba rezygnować z ulubionych i kultowych smaków. Babeczki kakaowe to produkt dla tych, którzy nie potrafią lub nie mają czasu piec, a chcą sięgać po bezpieczne i dobre produkty. To także idealna opcja, gdy chce się mieć w domu słodkości dla małego lub starszego celiaka, nawet jeśli przychodzi w odwiedziny tylko okazjonalnie. Osoby na diecie doceniają to, że ktoś zadbał o to, by przygotować dla nich coś do jedzenia. Jeśli nie wiesz, jak upiec zdrowe i bezpieczne słodkości, postaw na pewniaka. Babeczki z nadzieniem orzechowo-kakaowo-waniliowym są intensywne, ciemne i przepyszne. Dlatego lubią je dzieci i dorośli. Są zawsze dobrą alternatywą na deser po obiedzie, jak i na większą uroczystość. Bez problemu można je również zabrać do pracy czy do szkoły na drugie śniadanie. Warto również zwrócić uwagę na to, że ta propozycja ma bardzo dobry skład, a tym samym jest świetną opcją dla tych, którzy przywiązują uwagę do tego, co jedzą. Poza tym można się nimi delektować tak często, jak się chce. Sprawdź, które czekoladowe babeczki będą idealne dla ciebie.
Ciasto biszkoptowe (86%): masa jajowa pasteryzowana, olej roślinny (rzepakowy), cukier, skrobia (kukurydziana, ryżowa, ziemniaczana), mąka ryżowa, kakao (1,3%), substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, guma ksantanowa; błonnik ziemniaczany, emulgatory: mono – i diglicerydy kwasów tłuszczowych; substancje spulchniające: węglany sodu; substancja konserwująca: propionian wapnia; aromat. Nadzienie orzechowo - kakaowo - waniliowe (14%): cukier, olej rzepakowy, orzechy laskowe, olej kokosowy, słodka serwatka w proszku (z mleka), odtłuszczone mleko w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - alkalizowane, emulgator: lecytyny (z rzepaku); naturalny aromat, naturalny aromat wanilinowy. Może zawierać: soję, sezam, łubin, orzeszki ziemne i inne orzechy. Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Wartość energetyczna: 1921 kJ / 461 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g
Węglowodany: 42 g
w tym cukry: 25 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,22 g
Masa netto: 60 g
Opakowanie zbiorcze 20 szt.
Przewidywany przez Allegro czas dostawy na podstawie wcześniejszych dostaw sprzedającego.
Przeglądasz ofertę produktu: "Czekoladka"- Bezglutenowa babeczka kaka. Widzisz ofertę innego produktu? Zgłoś nam to