Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatnościParametry
Stan | Używany |
Faktura | Wystawiam fakturę VAT |
Marka | inna (APPOLSKA) |
Model | MG 200/400V |
Kod producenta | MG 200/400V |
Opis
Urządzenie AP Kotleciarka, dzięki swojej funkcjonalności, znacznie przyspiesza pracę w gastronomii, przy okazji zastępując nużące tłuczenie mięsa nowatorskim i atrakcyjnym procesem automatycznego rozbijania jego kawałków. Elektryczna prasa do mięsa, umożliwia przygotowanie nawet do 720 kotletów w ciągu godziny, z możliwością regulowania grubości – od 0,1 cm do 4 cm, w ciągu godziny. Znacznie przyspiesza proces przygotowania produktów nadających się do dalszej obróbki. Urządzenie to sprawdzi się również podczas szykowania kawałków do sprzedaży - przyprawiania oraz pakowania.
Kotleciarka elektryczna jest sprzętem niezawodnym, a wkrótce niezbędnym, przy prowadzeniu restauracji, zakładów garmażeryjnych lub przy organizowaniu wesel lub innych przyjęć. Dzięki niej otrzymamy idealnie rozprasowane kawałki mięsa do przygotowania kotletów z drobiu, wieprzowiny lub wołowiny oraz rolad. Możliwe jest również przyrządzanie płatów nadających się do przyrządzenia bitek, steków czy filetów. Dzięki tej nowoczesnej prasie możemy być pewni, że otrzymamy produkty gotowe do przyrządzania oraz przyprawiania w każdym punkcie gastronomicznym.
Proponowana przez nas elektryczna kotleciarka jest łatwa w obsłudze. Prasowanie może odbywać się ręcznie, poprzez przesunięcie płatów mięsa pod talerz. Czyszczenie kotleciarki również nie jest skomplikowane - myciu podlegają dwa, łatwe do demontażu, elementy, z których składa się prasa do mięsa. Urządzenie zaopatrzone zostało również w systemy bezpieczeństwa. Elektryczna kotleciarka posiada przycisk zatrzymujący pracę maszyny oraz osłonę górną i przednią, co w pełni odpowiada standardom BHP.
Oferowane elektryczne urządzenie do mięsa to doskonały wybór do każdej kuchni, w której liczy się wysoka jakość oraz świeżość przyrządzanych posiłków. Zostało stworzone przy użyciu materiałów, które sprawią, że sprzęt będzie sprawny przez długie lata. Użyte podzespoły i tworzywa zapewniają pracę na najwyższych obrotach, a także tworzenie kotletów i steków nadających się do przygotowania wielu smacznych potraw.
SPECYFIKACJA
- WYSOKOŚĆ (CM): 45
- SZEROKOŚĆ (CM): 56
- GŁĘBOKOŚĆ (CM): 70
- ZASILANIE (V 50/60HZ): 400
- MOC (W): 1500
- WYDAJNOŚĆ (KOTLETÓW/H): 720
- ŚREDNICA TALERZA (CM): 30
KOTLECIARKI GASTRONOMICZNE – PRZYSZŁOŚĆ GASTRONOMII
Nasze kotleciarki do mięsa to wizja przyszłości gastronomii, w której coraz częściej liczy się nie tylko świetna jakość dań, ale także ich estetyka i szybki czas obsługi gości. Mozolne, ręczne rozbijanie i formowanie mięsa wydłuża czas przygotowywania potraw. Kotleciarka skraca proces przygotowania dania i sprawia, że każdy mięsny kotlet ma estetyczną, zachęcającą do jedzenia formę. W dodatku jest niezwykle prosta w obsłudze i utrzymaniu w czystości, dzięki ruchomym elementom, które z łatwością wyjmiesz i wyczyścisz.
Przeglądasz ofertę produktu: KOTLECIARKA ELEKTRYCZNA MG 200/400V. Widzisz ofertę innego produktu? Zgłoś nam to