Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatnościOpis
Bigne Piccoli małe ptysie do nadziewania na słodko i słono 100g
Aby przygotować wyszukane desery, które wymagają dłuższej i bardziej złożonej obróbki, niezbędne są podstawowe składniki, które są doskonałej jakości i dlatego nie wpływają negatywnie na wynik przepisu. Ptysie to wyrób cukierniczy powstały na bazie świeżych jaj oraz kilku innych zdrowych i oryginalnych składników, takich jak mąka pszenna i olej kokosowy.
Idealne do wypełnienia kremem, zabaglione lub czekoladą do tworzenia różnorodnych deserów, w tym klasycznej i ponadczasowej bignolaty.
Składniki: Świeże jaja, mąka pszenna, olej kokosowy, woda, substancja spulchniająca (wodorowęglan amonu), sól.
Mogą zawierać w sobie śladowe ilości mleka
Informacje o wartościach odżywczych na 100 g
- Energia 2322 kJ/(555 kcal)
- Tłuszcz 37 gr
- Tłuszcz nasycony 30 gr
- Węglowodany 40 gr
- Cukry 0,5 g
- Białka15 gr
- Sól0 gr
Przewidywany przez Allegro czas dostawy na podstawie wcześniejszych dostaw sprzedającego.
Przeglądasz ofertę produktu: Bigne Piccoli małe ptysie do nadziewania na słodko i słono. Widzisz ofertę innego produktu? Zgłoś nam to