Wild Fermentation (6542036965)

zakończona
109,00 zł
sprzedaż zakończona

nie było ofert kupna

Koszty dostawy
  • Przesyłka kurierska 11,00 zł
  • Paczka pocztowa priorytetowa 13,00 zł
  • Przesyłka kurierska pobraniowa 15,00 zł
  • lokalizacja: Warszawa
  • czas wysyłki: 24 godziny
  • stan: nowy
KSIĘGARNIA FOTOGRAFICZNA BOOKOFF | UL. OGRODOWA 7 | 00-893 WARSZAWA | TEL. 503 058 126 | 22 253 62 86

KSIĘGARNIA ARTYSTYCZNA BOOKOFF PRZY MUZEUM SZTUKI NOWOCZESNEJ W WARSZAWIE | UL. PAŃSKA 3 |
00-124 WARSZAWA | TEL. 512 622 208 |

KSIĘGARNIA KULINARNA COOKOFF BY BOOKOFF | UL. ŻELAZNA 91 | 00-879 WARSZAWA | TEL. 22 121 88 47 |

Sprawdź nasze inne aukcje. W naszej ofercie jest ponad 5000 książek, m.in. z zakresu: kulinaria, książki dla dzieci, sztuka, fotografia, moda, architektura, komiks.

Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods

Autor Sally Fallon, Sandor Ellix Katz
ISBN 9781931498234
Oprawa oprawa twarda
Ilość stron 187 stron
Wydawnictwo Chelsea Green Publishing Co
Język j. angielski
Format 25.1 x 17.8 x 1.3 cm

Cena: 109.00 PLN (wystawiamy faktury vat)



Książka dostępna w Księgarni Kulinarnej Cookoff by Bookoff przy ul. Żelaznej 91 w Warszawie
(na rogu z Al. Solidarnośći). Tel. kontaktowy do księgarni: 22 121 88 47.


W celu obejrzenia naszej pełnej oferty książkowej zapraszamy do naszych księgarni w Warszawie:

Księgarnia Kulinarna Cookoff by Bookoff przy ul. Żelaznej 91 w Warszawie (na rogu z Al. Solidarnośći) specjalizuje się w książkach kucharskich. Na naszych półkach można też znaleźć polskie i zagraniczne książki dla dzieci.
Tel. 22 121 88 47

Księgarnia czynna jest w godzinach:
Pon-Pt. godz. 11-19
Sob. 12-16

Księgarnia Fotograficzna Bookoff przy ul. Ogrodowej 7 specjalizuje się w książkach i albumach fotograficznych. Na naszych półkach można znaleźć też książki z zakresu mody. W najbliższym tygodniach na półkach w księgarni dostępne będą również wybrane tytuły z zakresu innych sztuk wizualnych (m.in. grafiki, architektury, komiksu, wzornictwa, wystroju wnętrz oraz dział książki dziecięcej).
Tel. 503 058 126, 22 253 62 86

Księgarnia czynna jest w godzinach:
Pon-Pt. godz. 11-19
Sob. godz. 12-16



Księgarnia Muzeum Bookoff przy ul. Pańskiej 3 w Muzeum Sztuki Nowoczesnej. Specjalizuje się w dziedzinach którym poświęcona jest działalność Muzeum, czyli sztuce, projektowaniu graficznemu, architekturze, urbanistyce oraz politologii. Dodatkowo na naszych półkach można znaleźć też książki z zakresu wzornictwa, projektowania i wystroju wnętrz, a także komiksy.
Tel. 512 622 208

Księgarnia czynna jest w godz.:
Pon.-Pt.: 10-20
Sob.-Ndz.: 12-20

Bread. Cheese. Wine. Beer. Coffee. Chocolate. Most people consume fermented foods and drinks every day. For thousands of years, humans have enjoyed the distinctive flavors and nutrition resulting from the transformative power of microscopic bacteria and fungi. Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods is the first cookbook to widely explore the culinary magic of fermentation. "Fermentation has been an important journey of discovery for me," writes author Sandor Ellix Katz. "I invite you to join me along this effervescent path, well trodden for thousands of years yet largely forgotten in our time and place, bypassed by the superhighway of industrial food production." The flavors of fermentation are compelling and complex, quite literally alive. This book takes readers on a whirlwind trip through the wide world of fermentation, providing readers with basic and delicious recipes-some familiar, others exotic-that are easy to make at home. The book covers vegetable ferments such as sauerkraut, kimchi, and sour pickles; bean ferments including miso, tempeh, dosas, and idli; dairy ferments including yogurt, kefir, and basic cheesemaking (as well as vegan alternatives); sourdough bread-making; other grain fermentations from Cherokee, African, Japanese, and Russian traditions; extremely simple wine- and beer-making (as well as cider-, mead-, and champagne-making) techniques; and vinegar-making. With nearly 100 recipes, this is the most comprehensive and wide-ranging fermentation cookbook ever published.

wysyłka gratis
metody płatności
płatność z góry
maksymalnie w paczce
Odbiór osobisty po przedpłacie 0,00 zł
kolejna sztuka: 0,00 zł
maksymalnie w paczce: -
przybliżony czas realizacji: 1 dzień
Paczka pocztowa priorytetowa 13,00 zł
kolejna sztuka: 0,00 zł
maksymalnie w paczce: 1
przybliżony czas realizacji: 2 dni
Przesyłka kurierska 11,00 zł
kolejna sztuka: 0,00 zł
maksymalnie w paczce: 1
przybliżony czas realizacji: 2 dni
płatność przy odbiorze
maksymalnie w paczce
Przesyłka pobraniowa / Paczka48 pobranie 17,00 zł
kolejna sztuka: 0,00 zł
maksymalnie w paczce: 1
przybliżony czas realizacji: 3-4 dni
Przesyłka pobraniowa priorytetowa / Paczka24 pobranie 17,00 zł
kolejna sztuka: 0,00 zł
maksymalnie w paczce: 1
przybliżony czas realizacji: 2-3 dni
Przesyłka kurierska pobraniowa 15,00 zł
kolejna sztuka: 0,00 zł
maksymalnie w paczce: 1
przybliżony czas realizacji: 2 dni
zwrot towaru w ramach odstąpienia od umowy
Jako konsument możesz zwrócić większość przedmiotów kupionych od Firm na Allegro (wyjątki i zasady zostały opisane na stronie Pomocy oraz w zakładce "Informacje od Sprzedającego"). Poinformuj sprzedającego o odstąpieniu od umowy (nie musisz podawać powodu odstąpienia). Masz na to 14 dni kalendarzowych od otrzymania towaru, chyba że sprzedający wyznacza na to dłuższy termin.

Od daty złożenia oświadczenia o odstąpieniu od umowy masz kolejne 14 dni kalendarzowych na odesłanie towaru. Sprzedawca powinien zwrócić Ci pieniądze w ciągu 14 dni od chwili otrzymania oświadczenia o odstąpieniu od umowy. Sprzedający może wstrzymać się z odesłaniem środków do czasu otrzymania przedmiotu.
dodatkowe informacje
Wystawiam faktury VAT