TRAVIS - THE INVISIBLE BAND (6483261788)

zakończona
14,00 zł
sprzedaż zakończona

nie było ofert kupna

Koszty dostawy
  • List polecony ekonomiczny 6,00 zł
  • lokalizacja: Gdansk
  • stan: używany
  • liczba płyt w wydaniu: jedna

TRAVIS - THE INVISIBLE BAND

ORYGINALNE WYDANIE SYGNOWANE BY INDEPENDIENTE RECORDS 2001 R.

STAN - BDB

Travis - zepół indie-rockowy, powstały w Glasgow, w Szkocji w 1990r. Początkowo tworzyli go: Chris i Geoff Martyn, Andy Dunlop, Neil Primrose i Catherine Maxwell. Po rozstaniu z wokalistką, jesienią 1991 do zespołu dołączył Francis Healy. Kwartet wydał sześć albumów, w 2008r. została wydana ich kolejna płyta - „Ode to J. Smith”.

W 2004r. zespół przybył na 3 dni do Polski, by na warszawskiej Pradze nakręcić teledysk do ich kolejnego singla „Love Will Come Through” z płyty „12 Memories”.

Skład zespołu:

* Francis Healy - wokal i gitara (23.07.1973r., Stafford, Szkocja)
* Dougie Payne - bass (14.11.1972r., Glasgow, Szkocja)
* Neil Primrose - bębny i perkusja (20.02.1972 r., Cumbernauld, Szkocja)
* Andy Dunlop - gitara (16.03.1972 r., Glasgow, Szkocja)

Dyskografia:
* Good Feeling (8.09.1997)
* The Man Who (24.05.1999)
* The Invisible Band (11.06.2001)
* 12 Memories (13.10.2003)
* Travis: Singles (1.11.2004)
* The Boy With No Name (7.05.2007)
* Ode to J. Smith (29.09.2008)

wysyłka gratis
metody płatności
  • PayU
  • Zwykły przelew bankowy
płatność z góry
maksymalnie w paczce
List polecony ekonomiczny 6,00 zł
kolejna sztuka: 0,00 zł
maksymalnie w paczce: 1
dodatkowe informacje
Nie zgadzam się na sprzedaż użytkownikom serwisów Aukro.cz oraz Aukro.ua

dane sprzedawcy

pozostałe informacje

Witając serdecznie / prosząc o przeczytanie tego co poniżej zawarto : * Nie zamykam aukcji - wystawiam jedynie w formie licytacji i każdy zainteresowany ma równe szanse zakupić licytowany przedmiot * Nie umawiam się na odbiór osobisty ( brak czasu ) * Dane wraz z info związane z zakupem / sprzedażą otrzymujesz każdorazowo mailem bezpośrednio od Allegro * Na przelewie prosiłbym podać swój nick i numer aukcji. * Wysyłka w ciągu - 3 dni od daty zaksięgowania kwoty na moim koncie. * Zdjęcia zamieszczone na aukcji, zawsze są autentyczne i zgodne z wystawionym przedmiotem. * Na wpłatę czekam max - 10 dni . Po tym czasie rozpoczynam procedurę zwrotu prowizji i wystawiam odpowiedni komentarz. Przeczytaj również i to : * wpłata dokonana przelewem bezpośrednio na KONTO MEGO BANKU księgowana jest najpóźniej następnego dnia roboczego. * wpłata dokonana za pośrednictwem PayU księgowana jest do - 3 dni roboczych , w tym przypadku nadanie przesyłki - MOŻE , ale NIE MUSI się opóźnić. Jest to spowodowane możliwością zaksięgowania pieniędzy dopiero po 3 dniach od momentu zapłaty przez PayU . * wpłata dokonana za pośrednictwem Poczty Polskiej - księgowana jest do 7 dni na mym koncie Dokonaj sam wyboru w kwestii zapłaty - mając na uwadze to co napisałem powyżej...... Bez obaw .... jeśli coś Ci wypadnie - proszę skorzystać z maila i powiadomić - to lepsze niż niepewność Sprzedającego i Kupującego ..... należę do wyrozumiałych ... więc proszę o to także drugą stronę :):)